utför charmerande dekormåleri i

Vare sig du önskar något unikt och detaljrikt dekormåleri som ger ditt hem det lilla extra eller har behov av dekorrenovering i fastighet eller slott, på företag eller i offentlig verksamhet, kan vi hjälpa dig. Inget arbete är för litet, inget för stort, vi tar oss an alla arbeten med samma breda kompetens och yrkesstolthet. Vi har kunskap och erfarenhet att utföra de flesta önskemål och tekniker. Kontakta oss idag och berätta vad du har tänkt dig!

Privatbostäder

Det är detaljerna som gör skillnad och lyfter din bostad. Dekorerade möbler, väggdetaljer och bårder, omfattande fondväggar, vinkällardekorationer, tak- och barnrumsmålningar är bara några exempel på vad vi kan måla hos dig.

Fastigheter

Låt ögat förföras av en väl utförd trompe l'œil. Ersätt "oersättliga" detaljer eller komplettera interiören med något slående. Det kan vara figurativt som keruber i taket, lasyrtekniker, antikbehandlingar, mönster och bilder, förgyllningar och dekormåleri i gamla trapphus.

Företag

Från vackra fondväggar som förvillar ögat till små detaljer som piggar upp och glädjer såväl besökande och gäster som boende och anställda. Vi har arbetat med dekorationsmåleri i t.ex. butik, restaurang, på sjukhus och i andra offentliga byggnader.