Kulturbyggnader och slott

Genom vår långa erfarenhet av att arbeta med slott, kyrkor och andra historiska kulturbyggnader värnar vi om vårt hantverks historia och tradition. Vi är stolta över att till i dag ha fått medverka i renovering och restaurering av 18 slott och herresäten, 8 Kyrkor däribland domkyrkan i Lund. Se vår referenslista.

Trapphus

Trapphuset är det första besökaren möter. Trapphus ställer förväntningar om vad som finns bakom lägenhetsdörrarna. Ett vackert trapphus höjer värdet inte bara för fastighetsägaren men särskilt för dom boende, inte minst ekonomiskt. Vi kommer gärna och letar fragment från en gammal målning som blivit övermålad, renoverar, kompletterar en befintlig målning som blivit mer eller mindre förstörd, eller förslag på en helt ny dekor, och färgsättning.

Kvalitetsmåleri

Vi har förmånen att oftast få arbeta med kunder som ställer höga krav på utförande och finish, även när det ”bara” gäller vita väggar och tapetsering. Kunder som förväntar sig service, kunskap, hantverksskicklighet och hjälp med både utförande och färgsättning.

Dekormålning & Trompe l’oeil

Dekormålning behöver inte betyda marmorering, förgyllning och ådringsmålning. I vår portfolio finns allt från att ha målat en kakelplatta som saknas på kaklelugnen till stora pelarsalar.